+35840 647 2669

avoinna

sopimuksen mukaan

Marraskuun tarjous!

Joko olet käynyt tutustumassa verkkokaupan ihaniin uutuuksiin?

Verkkokaupasta löydät Karkelon sukkatehtaan hyvänolon sukkia, Clipperin sekä Shotimaan tee-lajitelmia sekä naposteltavia pieneen herkkunälkään.

…ja mikä parasta…kun ostat marraskuun aikana

3-10 kerran sarjahoidon,

saat

hauskan Clipper teejoulukalentarin

kaupanpäälle!

Tarjous koskee myös lahjaksi ostettuihin sarjahoitoihin.

Sarjahoidot voit ostaa suoraan verkkokaupasta tai laittamalla viestiä.

Huomiothan, että kaupanpäälle tulevan joulukalenterin postitus ei kuulu kauppaan, voit noutaa joulukalenterin hoitolalta sovittuna aikana.


Aika viilettää kuin siivillä kun on kivaa…

Ohoh! Puolivuotta kokoaikaista yrittämistä takana ja aika on tosiaan mennyt ihan hujauksessa.

Täytyy kyllä myöntää, että kivaa se ei nyt ihan koko aikaa ole ollut. Välillä usko tulevaan on ollut kovallakin koetuksella. Tuleeko tästä mitään? Osaanko minä, olenko tarpeeksi hyvä? Löytääkö asiakkaat ja voinko tienata tällä tekemisellä niin, että tulen toimeen ja saan laskut maksettua? Kaikki nämä asiat ovat pyörineet viimeisten kuukausien ajan vahvasti mielessä ja usein. Mutta näistä pohdinnoista huolimatta huomasin toteavani itselleni eräänä päivänä, että ”Hei, vaikka epäilys mielessä välillä pyöriikin, silti en ole missään vaiheessa katunut tätä päätöstä”, eli kyllä tämän täytyy siis olla oikea polku, vaikka ilmeisesti olenkin tullut vallinneeksi sen kapeamman, kivisemmän ja ehkä vähän syrjäisemmän metsäpolun, maantien tai edes sen hiekkatien sijaan. Uskon kuitenkin, että määränpää tulee olemaan silti lopulta juuri se mikä sen kuuluukin olla.

Olen joutunut (tai saanut) katsoa itseäni todella tarkkaan ja syvälle viimeisinä kuukausina ja oppinut niiden aikana itsestäni hämmästyttävän paljon. Nähnyt ja todennut asioita itsestäni, joita en kenties olisi ilman tätä matkaa tullut koskaan näkemään. Ja osittain juuri sen vuoksi kirjoitan nyt myös tätä tekstiä.

Alkuperäinen toimintasuunnitelma, no se tuli aika nopeasti selväksi, että sitä ei sitten tainnut ollakaan, vaikka luulin kaiken olevan täysin selvää. Minulla piti olla ihan selvät sävelet, mutta suunnitelma osoittautuikin sitten aikamoiseksi death metalliksi, aikamoista örinää, no toisinaan sekin menee, mutta nyt tällä kertaa pitäisi saada ainakin sanoista joitain selvää.

Suunnitelmia, laskelmia, odotuksia, pettymyksiä ja sen jälkeen jälleen suunnitelmia, laskelmia, toiveita, lisää suunnitelmia ja taas pettymys ja taas alusta, jälleen suunnitelmia. Asiat ovat ennättäneet mennä jo moneen kertaan uusiksi, kun yksi suunnitelma menee pieleen, mietitään sitten taas uusi ja sitten on alettava työstämään sitä, josko tämä sitten toimisi. Ja kun kaikki ei vaan aina mene niin kuin ”pitää” tai suunnittelee, mutta se ei haittaa, vaan sitten pitää muuttaa vähän suuntaa ja kokeilla uudestaan.

Kun huomasin, ettei se alkuperäinen suunnitelma yksinkertaisesti tule kantamaan, alkoi nousta voimakas ahdistus siitä, että mitä ihmettä minun pitää sitten tehdä, että saan asiat etenemään. Kaoottinen tunne siitä, että päässä pörisee kymmeniä asioita, joita täytyy ja kuulu tehdä, mutta et osaa ottaa yhdestäkään kiinni, kun et tiedä mikä on se mikä johtaa järkevästi seuraavaan.

Onnekseni sen kaaoksen selvittelyyn olen saanut apua ja nyt asiat ovat tällä hetkellä ottaneet selkeämmän kulkusuunnan ja askelmerkit on asetettu, …no ainakin nyt toistaiseksi.

Kiitos siitä Business Joensuu Oy ja V!rtaa-valmennus sekä siinä mukana olleet yrittäjät. Kiitos myös Valmennusmajakka ja superhyper erityiskiitos Tiina Räisänen, Carads Oy .

Kiitos myös ystävät, myötäeläjät, jotka olette olleet myös mukana kuuntelemassa, tsemppaamassa, itkemässä ja nauramassa ja ennen kaikkea tukena tässä myllerryksessä. Kiitos erityisesti Hanna-Reetta Räsänen, Marika Venäläinen (Vierelläsi Marika), Tanja Pesonen, Petra Salminen ja Minna Turunen.

Kiitos koko rakkaalle perheelle sekä myös itselleni siitä, että olen uskonut itseeni ja antanut itselleni tämän mahdollisuuden.

Nöyränä ja kiitollisena siis jatkan tätä yksinyrittäjyyden patikointimatkaani, toivoen matkalleni sopivassa määrin ala- ja ylämäkiä kuin myös välillä sitä tasaista maatakin.

Kesäaikaa käytän (taas) uuden suunnittelemiseen sekä nykyisten suunnitelmien toteutukseen, ja tietenkin ihan siihen perustyöhön eli asiakkaiden hyvinvointiin ja syksylle onkin sitten jo tulossa ihan uuttakin koulutusten ja lisäpalveluntarjonnan osalta!

Intoa ja uusia ideoita puhkuen, Päivi

PS, voikaa hyvin!


Kukapa ei pitäisi hemmottelusta!

Nyt uusi, paljon kysytty hemmotteluhoito varattavissa!

Intialainen päähieronta on erittäin laaja-alaisesti kehoon ja mieleen vaikuttava sekä lihaksia rentouttava hoitomuoto. Perusajatuksenaan, että hyvinvoinnin avaimet ovat kehon, mielen ja sielun systeemissä vuorovaikutuksessa. 

Intialainen päähieronta tehdään vaatteiden päältä, tuolilla istuen. Hoidossa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pää, korvat sekä kasvot.

Voit varata hoitoajan intialaiseen päähierontaan tästä!

Meridiaanivenyttelyt Motelli Kontiolla!

Aloitamme meridiaanivenyttelyt Motelli kontiolla kesäkeskiviikkoisin 28.6.-26.7. välisellä ajalla,iltaisin klo 18-19.

Meridiaani venyttely on kehoa ja mieltä hellivä itsehoitomuoto. Venyttelyllä pyritään avaamaan kohon kanavia ja siten vapauttamaan salpautunutta energiaa kiertämään kehossa paremmin.

Meridiaanivenyttely sopii kaiken ikäisille eikä aiempaa kokemusta tarvita.

Monet liikkeet tehdään istuen ja osassa liikkeitä ollaan pää alaspäin. Liikkeet tehdään kuitenkin jokainen omaa kehoaan kuunnellen, ei pakottaen eikä tuottaen kipua.

Voit ilmoittautua mukaan viimeistään edellisenä päivänä, eli tiistai-iltaan mennessä Motelli Kontiolle tai PS, voikaa hyvin, Päiville puh. 0406472669 (tekstiviesti tai whatsapp)

VERKKOKAUPPA AVATTU!

Käyhän tutustumassa uuteen verkkokauppaan. Linkin sinne löydät ylävalikosta!

VINK VINK! Voit vielä hyödyntää tarjouskoodin sarjahoitoihin 30.5. saakka!

Toukokuussa ostettuihin sarjahoitopaketteihin -10% alennus!

Tarjous voimassa 30.5. saakka. Muista mainita tarjouskoodi VYOHYKE05

Tule tapaamaan hyvinvointia Kontiossa-tapahtumaan 26.4.2023

Olen mukana tapahtumassa ja esittelen siellä toimintaani sekä tarjolla ”mini-hoitoja” (korvakynttilä sekä korvan kautta hoito).

Tapahtuman järjestää Motelli Kontio, Kontiolahdella.

Meridiaanivenyttelyt jatkuvat Ihanalla Kellarilla toukokuussa!

Torstaisin 4.-25.5. (4 kertaa) klo 17.30 – 18.30

Ilmoittaudu etukäteen joko sähköpostilla, puhelimitse tai laittamalla viestiä numeroon 040 6472669.

Ihanan kellarin osoite: Jääkärinkatu 1, Joensuu

PS, voikaa hyvin, meridiaanivenyttelyryhmä, meridiaanivenyttely, hyvinvointi, terveys

Hinnastoa on päivitetty 13.4.2023