+35840 647 2669

avoinna

sopimuksen mukaan

Työhyvinvointia työpaikoille

Hierontaa keskelle työpäivää!

Järjestän niska-hartiaseudun hierontaa sekä intialaista päähierontaa tuotuna suoraan työpaikalle, joustavasti ja vaivattomasti. Hieroja saapuu sovitusti työpaikalle varustettuna kaikella tarvittavalla. Hoidettavan tarvitsee vain istua mukavasti ja antaa itsensä rentoutua. Hieronta jättää hierottavan rentoutuneeksi ja virkistyneeksi ja on valmiina kohti uusia työhaasteita.

Hierontatuokion kesto 25 min/ hierottava.

Intialainen päähieronta on perinteinen hoitomuoto, joka auttaa lievittämään stressiä ja jännitystä. Hieronta tehdään asiakkaan istuessa, vaatteiden päältä ilman öljyä, yläselän, hartioiden, niskan, pään ja kasvojen alueelle, ja se on tehokas keino rentoutua lyhyessäkin ajassa. Hieronta voi auttaa parantamaan verenkiertoa, lievittää lihasjännitystä ja edistää luovuutta ja keskittymistä.

Klassinen niska-hartiaseudun hieronta rentouttaa lihaskireyksiä, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa hierottavalla alueella sekä poistaa kuona-aineita. Hieronta rauhoittaa keskushermostoa, ja voi siten auttaa vähentämään stressiä. Hieronta tehdään asiakkaan istuessa hierontaan suunnitellussa tuolissa, hieronnassa käytetään tarvittaessa hierontaöljyä.

Hieronnalla on merkittävä rooli terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja ennaltaehkäisevänä hoitona tehtynä voidaan säästää huomattavasti sairaudenhoitokuluissa. Terveyttä on helpompi hoitaa kuin sairautta.


Työhyvinvointia venyttelemällä!

Järjestän työhyvinvointipalveluna meridiaanivenyttelyä, räätälöitynä juuri teidän tarpeisiin sopivaksi kokonaisuudeksi. Venyttelyhetkiä voidaan järjestää toiveiden mukaan yhdestä kerrasta aina viikoittaiseen tuokioon.

Meridiaanivenyttely on kehoa ja mieltä hellivä itsehoitomuoto. Venyttelyllä pyritään avaamaan kehon kanavia ja siten vapauttamaan salpautunutta energiaa, kuona-aineita ja verta kiertämään kehossa paremmin. Liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioitten, ilman suorittamisen painetta. Meridiaanivenyttelyllä pyritään myös hetkeksi hiljentämään mielen ”mölyapinaa”, harjoitellen keskittymään hetkeen ja oman kehon kuunteluun. Venyttelyn jälkeen olo on usein rentoutunut ja raukea.


Hyvinvointietu työntekijöille!

Etsitkö sopivaa tapaa palkita työntekijöitä omistautumisesta ja menestyksekkäästä työstä?

Annan teille mahdollisuuden tuoda työntekijöiden hyvinvointi keskiöön ja tarjota heille rentouttavia hetkiä, jotka edistävät fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Yritykseni on erikoistunut tarjoamaan laajan valikoiman hyvinvointipalveluita, jotka voivat parantaa fyysistä, henkistä ja sosiaalista hyvinvointia.

Tarjoan muun muassa seuraavia palveluita:

1. Vyöhyketerapia: Tämä perinteinen hoitomuoto edistää rentoutumista ja tasapainottaa kehon toimintoja. Vyöhyketerapian avulla voidaan lievittää stressiä, parantaa verenkiertoa ja vähentää lihasjännitystä.

2. Akupunktio: Akupunktio on tehokas menetelmä stressin, kipujen ja jännityksen lievittämiseen. Se auttaa myös parantamaan unenlaatua ja keskittymiskykyä.

3. Klassinen hieronta: Hieronta on yleisimmin käytetty hoitomuoto lihasjännitysten ja -kipujen hoitoon. Hieronta rentouttaa lihaskireyksiä, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa hierottavalla alueella sekä poistaa kuona-aineita. Hieronta rauhoittaa keskushermostoa, ja voi siten auttaa vähentämään stressiä.

4. Hemmotteluhoidot: Tarjoamme erilaisia hemmotteluhierontoja ja hoitoja, kuten kuumakivihieronta ja intialainen päähieronta, jotka auttavat työntekijöitä rentoutumaan ja unohtamaan arjen kiireet. Nämä hoidot voivat parantaa mielialaa ja hyvinvointia.

Nämä hyvinvointipalvelut tuovat hyötyjä sekä fyysiselle että henkiselle hyvinvoinnille, mikä puolestaan voi vaikuttaa myönteisesti työntekijöiden tehokkuuteen ja sitoutumiseen.